Workshops & Catering


Maestro-Cortador-Profesional-Logo-wit

ORGULLO UNIVERSITY
 
Om het Spaanse “goud” verder onder de aandacht te brengen in Nederland zijn wij in 2017 gestart met onze “ORGULLO” UNIVERSITY voor:Orgullo-logo-wit
  • Slagers – vleesspecialisten
  • Koks en hoteliers
  • Hobby koks of leerling koks.
  • Liefhebbers & hobbyisten

 

We geven Workshops /of masterclasses geven op professionele wijze met als doel : Bekendheid, kennisverhoging, smaak beleving en productbehandeling en betere snijtechnieken te bereiken.

 


WORKSHOPS - MASTERCLASS
 
Middels een prachtig opgebouwde power point presentatie geven wij een uitleg betreffende:

 1-21

  • Leef en eet gewoonte.
  • De diverse kwaliteiten en soorten
  • De verwerking methodes
  • De droog-en rijping tijden en systemen.
  • Synergie of combinatie mogelijkheden.
  • Tips betreft recepten en ( ibérico) tapas.
  • Snijtechniek en uitleg in praktijk.
 
Deze workshops/ masterclass geven wij aan minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers om zodoende iedereen de aandacht te kunnen geven waar nodig.  Ik geef u graag persoonlijk en vrijblijvend advies wat voor u de beste keuze is.
 
Certificaat van deelname: 
Alle cursisten krijgen na de workshop een korte vragenlijst om te beantwoorden en na goed gevolg van zowel de praktijkles als vragenlijst een certificaat van deelname aan de workshop.
 

TUINFEEST – PARTY- OPENING- RECEPTIE- PROMOTIE –BEURZEN- WIJNPROEVERIJEN.
 
Ik kom graag bij u langs als Maestro Cortador Profesional om uw gasten op een ongelooflijke en niet alledaagse manier te laten genieten van flinterdun en volgens Spaanse kwaliteitsnorm gesneden serrano of jamon iberico.
 
Er zijn in Spanje vele soorten en kwaliteiten van zowel jamon Iberico als Serranoham.
U kunt kiezen voor de (Masarati)  onder de jamon: IBERICO 100% of voor de (Fiat) onder de jamon: Cebo- recebo- cebo de campo- iberico kwaliteiten.

We bespreken graag samen met u welke jamon of ham het beste bij uw party – gelegenheid past.
 
 
 20180216_191603Presentatie bij Cultuurkoepel Limmen tijdens Country and cooking_1FB_IMG_1512495053732Culinaire presentatie om trots te zijn20180127_190142Amuses tijdens jubilea in D  Swarte Walvis Zaandam_2IMG_20170521_174502_439Tapas variete met Jamon IbericoIMG_20170604_191753_122Jamon presentatie in restaurant De Goudvink in Utrecht
 
 
MEER INFORMATIE? BEKIJK DE FOLDER:
 
 
foldermaestrocortador.pdf